Casa de Avocatura Magori

Onorarii PerceputeDaca incheiati cu noi un abonament lunar, beneficiati de tarife preferentiale.

Va rugam sa ne trimiteti un mesaj cu ajutorul formularului pe care vi-l punem la dispozitie pe pagina de "CONTACT" pentru a ne solicita o oferta de pret specifica nevoilor dvs.
IMPORTANT!

 1. Abonamentul se incheie de regula pe o perioada de 6 luni sau un an, dar acest lucru se poate negocia
 2. Orele neefectuate intr-o luna nu se reporteaza in luna urmatoare. Plata abonamentului minim este obligatorie si se face la inceputul lunii urmatoare celei pentru care se emite factura (ex: se emite la 1 decembrie pentru luna noiembrie).
 3. Abonamentul pentru societatile comerciale include orice fel de consultanta juridica, modificari, infiintari, lichidari de firme, redactari, verificarisi atestari contracte si actiuni, notificari, reprezentare in fata autoritatilor romane/ persoanelor fizice si juridice precum si reprezentare si/sau asistare in fata instantelor de judecata. In cazul litigiilor, se va percepe si un onorariu de succes, in baza unui acord scris in prealabil.
 4. Abonamentul pentru persoane fizice/PFA-uri/intreprinderi familiale/individuale nu include reprezentari si/sau asistari in fata instantei si nici redactari si verificari de actiuni. Acestea se tarifeaza conform unor negocieri separate.
 5. Plata se face cash sau prin contul bancar RO53 INGB 0000 9999 0243 9507 deschis la ING Bank, CIF 25308767 cel tarziu pana pe data de 10 a lunii urmatoare celei facturate.

 

PREVEDERI GENERALE

Onorariile se stabilesc liber intre cabinetul nostru si dvs si se prevad in contractul de asistenta juridica la data incheierii acestuia, inainte de inceperea asistentei si/sau reprezentarii dvs in fata autoritatilor statului sau in fata altor persoane fizice/juridice. Modalitatea de stabilire a onorariului este nuantata in functie de tipul de client, persoana fizica sau persoana juridica, rezultand:

1. Politica de onorarii pentru persoane fizice:

Onorariile vor fi stabilite in raport de:

 1. dificultatea, amploarea sau durata cazului;
 2. timpul si volumul de munca solicitate pentru executarea mandatului primit sau activitatii solicitate de client;
 3. natura, noutatea si dificultatea cazului;
 4. constrangerile de timp in care noi suntem obligati de imprejurarile cauzei sa actionam pentru a asigura servicii legale performante.

2. Politica de onorarii pentru persoane juridice:

In stabilirea onorariilor pentru persoane juridice se va avea in vedere, pe langa principiile enuntate mai sus, posibilitatea de a dezvolta modalitatile de plata a onorariilor sub diferite aspecte cum ar fi:

 1. onorarii orare;
 2. onorarii fixe (forfetare);
 3. onorarii de succes;
 4. onorarii formate din combinarea criteriilor de la lit. 1), 2) si 3).
 5. onorariu tip abonament

Onorariul orar este stabilit pe ora de lucru, respectiv o suma fixa de unitati monetare cuvenita noua pentru fiecare ora de servicii profesionale pe care o prestam in favoarea dvs.

Onorariul fix (forfetar) consta intr-o suma fixa pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care le prestam.

Web design creat de Amedia
© Amedia 2015