Casa de Avocatura Magori


DESPRE NOICine suntem?

Cabinetul Individual de Avocatura „Magori Laura-Valentina” are ca avocat titular pe Magori Laura-Valentina, absolventa a Facultatii de Drept - Universitatea din Bucuresti promotia 2008 (absolvind anii de studiu 2 si 3 intr-unul singur) si a Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, unde a studiat predominant Dreptul Comercial si dreptul Uniunii Europene. A devenind membra a Baroului Bucuresti in anul 2009, urmand ca mai apoi sa se specializeze in Dreptul Proprietatii Intelectuale, atat la nivel national cat si international. Limbi straine: engleza si spaniola la nivel avansat.


Majoritatea clientilor fiind persoane juridice, cabinetul preia atat cazuri de drept comercial si societar cat si de drept al proprietatii intelectuale (drepturi de autor si marci). De asemenea, preluam cazuri cu retrocedari si revendicari, despagubiri ANRP si rezolvam situatia juridica a imobilelor (intrare in legalitate, uzucapiuni, curatare carte funciara etc).

Pentru a veni in ajutorul dvs., cabinetul nostru colaboreaza cu executori judecatoresti si cu birouri notariale de renume, birouri profesionale de traduceri, consilieri in domeniul imobiliar si nu in ultimul rand cu avocati cu experienta in domeniile amintite. Astfel, orice problema ati avea, ii vom gasi rezolvarea pe cea mai buna cale, nefiind nevoit sa apelati la altcineva.


Ce dorim?

Dorim sa va oferim o relatie de colaborare avantajoasa, garantand seriozitate, profesionalism, implicare si grija la detalii. De ce sa-si iroseasca energia si timpul directorul firmei sau o alta persoana de baza din firma fie cautand in legislatie si in jurisprudenta proceduri, fie stand pe la ghisee, la cozi ore in sir, de cele mai multe ori intorcandu-se pentru a reface sau a completa actele, fie redactand documente fara sa aiba nici macar siguranta ca acestea sunt eficiente sau corecte din punct de vedere legal, in loc ca acestia sa isi foloseasca timpul pentru a produce idei generatoare de venit? Vrem sa devenim indispensabili pentru dvs. pentru a va ajuta si a va consilia in toate procedurile administrative si/sau jurisdictionale, totul pentru ca afacerea dvs. sa genereze mai multi bani. Fie ca aveti nevoie de serviciile noastre timp de 2 ore intr-o luna sau de 15 ore intr-o luna, va stam la dispozitie oricand.


Cui ne adresam?

Ne adresam in special companiilor, oferindu-le solutii la toate problemele acestora, prin consultanta juridica, redactari de documente, reprezentare in fata instantelor, a executorilor judecatoresti sau a persoanelor juridice de drept public si privat.

Pentru cei ce doresc pornirea unei afaceri, ii putem consilia cu privire la alegerea tipului de firma (SRL/SA/PFA/II/IF etc) in functie de activitatea pe care o vor avea, la procedurile de urmat, la obiectele de activitate desfasurate, la modalitati de protejare a afacerii lor etc.

Pentru afacerile care sunt la inceput si ale caror manageri doresc sa evite problemele cu institutiile statului, amenzi s.a., echipa noastra va face un studiu pentru fiecare problema care se va ivi si va va informa despre procedurile si costurile intrarii in legalitate.

Pentru firmele in plina dezvoltare, in plus fata de cele amintite deja, oferim servicii de recuperare a creantelor de la rau-platnici (de la notificari redactate si stampilate de cabinet, somatii trimise prin executorul judecatoresc, concilieri prealabile si medieri pana la introducerea si sustinerea cererilor de insolventa a debitorului) iar dvs. va putem obtine termene de amanare a platilor si intelegeri avantajoase cu partenerii dvs de afaceri.

Firmelor care se afla in imposibilitatea de a efectua plati catre creditorii sai si a caror intrare in faliment / in procedura insolventei nu poate fi evitata (cu sau fara reorganizare judiciara), le oferim consultanta si reprezentare in acest proces.

De asemenea, puteti apela la noi pentru orice problema juridica comerciala ati avea (proceduri administrative, hotarari ale adunarii generale, atacarea lor, modificari ale actului constitutiv, cooptare de noi asociati/actionari, inlocuire administrator, numire comisie de cenzori etc). O lista enumerativa a serviciilor noastre o veti gasi in paginile meniului din dreapta.Web design creat de Amedia
© Amedia 2015